Najaarscompetitie

Tijdens de KNLTB Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, in september en oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Welke competitiesoorten zijn er?
Uitleg afkortingen:

  • HE: herenenkel
  • DE: damesenkel
  • HD: herendubbel
  • DD: damesdubbel
  • GD: gemengddubbel

Starterscompetitie

Ben jij net begonnen met tennis? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou! 8&9 Tennis is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+). Tijdens 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze starterscompetitie wordt aangeboden op donderdagavond, vrijdagavond en zondag.

Inschrijven

Je kan je via onderstaand formulier tot en met woensdag 12 juni inschrijven voor de Najaarscompetitie 2024.

Alleen in te vullen door captains. Voor deelname aan de competitie wordt een competitiebijdrage gevraagd van €120,- per team. Deze wordt van bovenstaand rekeningnummer afgeschreven.