Competitie

Bij de HLTC kun je samen met een team van minimaal vier spelers meedoen aan de competitie. Spelen in teamverband geeft tennis een extra dimensie en zorgt over het algemeen voor een snellere ontwikkeling van jou als tennisser. De competitie zorgt daarnaast voor veel sfeer en gezelligheid op de club! Niet voor niets spelen er in Nederland zo'n 200.000 tennissers competitie.

Veel leden van de HLTC doen mee aan de Voorjaarscompetitie (van april t/m juni), Zomeravondcompetitie (mei/juni) en/of de Najaarscompetitie (september/oktober). Met meer dan 300 vormen die worden gespeeld op regionaal en landelijk niveau, op iedere dag van de week, voor iedere leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers is er altijd wel een competitie waaraan jij kan meedoen!

Opgave voor de competitie loopt via de Verenigingscompetitieleider van de HLTC (Ingrid Boschman). Heb je geen team geef je dan ook gerust op, want de Verenigingscompetitieleider kijkt dan of je mee kan doen met een ander team. Ook kan de Verenigingscompetitieleider al je vragen beantwoorden over de competitie.