Activiteiten voor jeugdleden

Ga voor een overzicht van onze activiteiten naar onze evenementenkalender, hier vind je informatie over toernooien en andere belangrijke dagen/evenementen die de HLTC organiseert.

Jeugdtoss: Groen-Geel

Elke 2e zaterdag van de maand is er van 16.00-18.00 uur een jeugdtoss voor Groen-Geel. De toss kan worden afgesloten met patat. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden kan via: alexbus1971@gmail.com

Toernooisuggesties

Rood/Oranje

Via tenniskids.toernooi.nl

Gecombineerde toernooien
JE = jongensenkel  ME= meisjesenkel  JD= jongensdubbel, MD = meisjesdubbel, GD=Gemengd dubbel vanaf 11 jaar:

Via www.toernooi.nl

Daarnaast zijn er de jeugdranglijsttoernooien (JRT). Dit zijn toernooien waarbij je punten kunt verdienen voor de nationale ranglijst. Een ranglijsttoernooi staat aangegeven met een aantal **.Een JRT met 1 * is vrij toegankelijk voor iedereen. Vaak wordt hier op wat hoger niveau getennist maar zeker voor onze competitie- en selectiejeugd een uitdaging om aan mee te doen. Veelal worden deze toernooien in 1 of 2 weekenden gespeeld. Zodra je wat punten verdiend hebt mag je mee doen aan **JRT of hoger. 

Kijk dus op toernooi.nl  en overleg met Lukas of met Alexander indien je niet goed weet hoe het inschrijven werkt en welk toernooi het beste bij jou past.