Competitie

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team! De competitie voor jeugd is opgesplitst in de Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past!

In het kort

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar.

Bij de HLTC kan je in het voor- en najaar competitie spelen, dit kan op de volgende dagen:

  • Zondag Tenniskids competitie (rood, oranje en groen)
  • Zondag Junioren competitiie

Je kunt je individueel of als team opgeven. Ook juniorleden die nooit eerder competitie gespeeld hebben en die zin hebben om hier aan mee te doen nodigen we uit om in te schrijven.