Pinkstertoss bij HLTC met terras open

As. maandag vanaf 14:30 uur starten we met de Pinkstertoss bij de HLTC!  Onder begeleiding van onze Toss-Master: Nico. 

Je speelt dan een dubbel met willekeurige andere leden. De ideale gelegenheid voor nieuwe leden om andere leden te leren kennen. Je kan ook gewoon alleen aansluiten en hoeft niet perse met z'n 2en te komen.

Kortom, kom het een keer proberen! Je kan elk half uur aansluiten want om het half uur wordt er opnieuw, GETOSST!! Wel even vooraf aanmelden via Clubapp of email (tossen@hltc.eu).

 

Een mooie bijkomstigheid is dat na ruim 7,5 maand het terras weer open mag. Er kan achteraf weer gezellig een drankje gedronken worden. Wel conform de huidige corona-regels:

  • Maximaal 50 personen op een terras 
  • Maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden. 
  • Een reservering is verplicht (dit kan een baanreservering, les of  reservering voor een toss-evenement zijn) 
  • Personen moeten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels). 
  • Een ieder die op terras plaats neemt dient een Gezondheidscheck aan te tonen. Eventueel via de online Checklist: www.gezondheidscheck.nu

Ben je in de gelegenheid, kom dus as. maandag 14:30 lekker een balletje slaan! En als er nog plek is een lekker drankje drinken op het terras. Nu nog hopen dat het een zonnig dagje wordt.

 

LET OP!! Verplichte aanmelding kan via Clubapp onder Evenementen op het Startscherm. Of door een mail te sturen en je naam door te geven naar: tossen@hltc.eu.