Corona Update - 13 November 2021

Beste leden en (ouders van) jeugdleden,

De snelle stijging van het aantal coronabesmettingen in de afgelopen weken heeft het kabinet doen besluiten tot een gedeeltelijke lockdown van 3 weken. Deze is vandaag om 18.00 uur ingegaan en duurt t/m zaterdag 4 december. Op vrijdag 3 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.  

De afgekondigde maatregelen behorend bij de lockdown zijn bedoeld om het aantal contacten tussen mensen te beperken en luiden als volgt:

  • de 1.5 meter afstand regel wordt opnieuw ingevoerd; niet tijdens het sporten, maar wel op het park buiten de baan;
  • sportkantines mogen alleen open van 6.00 tot 20.00 uur; 

Besloten is om de kantine volledig te sluiten de komende periode (met uitzondering van de afsluitende zondag van de    clubkampioenschappen; de kantine is dan geopend onder de geldende voorwaarden voor deze dag spelende deelnemers). De kantine is daarom in de komende periode alleen toegankelijk voor mensen die functioneel in de binnenruimte moeten zijn (denk o.a. aan: trainers en schoonmaakster).

OPM: De toiletten blijven toegankelijk (de kleedkamers gesloten).  

  • Publiek is niet toegestaan op het park. Ouders, familie en vrienden kunnen dus niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Daarnaast blijft het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen, dus was regelmatig je handen, nies en hoest in je elleboog en heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona. 

Veel speelplezier en houd je in het belang van je eigen gezondheid en die van anderen aan de afspraken.

Namens het bestuur,

Edwin Boschman