Zaterdagavond 5 juni - Tossen

Na het succesvolle eerste Toss-evenement op 2de Pinksterdag, wordt er aanstaande zaterdag 5 juni van 19:00 uur tot 22:00 uur weer getosst. Kom even iets eerder want om 19 uur selecteert onze Toss-master Nico weer de eerste koppels.

Voor de nieuwe leden nog even een korte toelichting. Toss-master Nico selecteert bij aanvang 4 willekeurige rackets uit de aanwezige rackets die tegen het hek bij baan 1 staan. De 4 eigenaren van deze rackets spelen vervolgens een dubbel op de baan die Nico aangeeft. Elke toss-sessie duurt een half uur, totdat Nico of een ander iemand, TOSSEN! roept. Als je dan weer je racket tegen het hek aan zet, zal je nogmaals met veelal weer andere deelnemers gaan spelen. Op deze manier leer je op een leuke sportieve manier andere leden kennen en ervaar je ook om eens tegen andere tegenstanders te spelen.

Zoals het weer er nu naar uitziet kunnen we dan wederom gebruik maken van het terras. Mocht het heel fris zijn dan kunnen we, rekening houdend met de corona-regels, per 5 juni ook weer de kantine in. Wel met een maximaal aantal mensen, 1.5 meter afstand en iedereen dient een zitplaats te hebben. Sluitingstijd van de kantine is 22 uur.

Belangrijk!! Je moet je aanmelden via de Clubapp (Start-scherm onder Evenementen) of per email naar tossen@hltc.eu.