Corona Update - 24 juni 2021

Beste leden en (ouders van) jeugdleden,

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet tijdens een persconferentie opnieuw versoepelingen aangekondigd. De positieve ontwikkeling op het gebied van de coronabesmettingen en de gevolgen hiervan maakt dat de versoepelingen van de maatregelen sneller dan verwacht mogelijk zijn. 

Vanaf 26 juni zijn dan ook officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen weer toegestaan. Daarnaast is ook publiek vanaf deze datum weer welkom bij wedstrijden en trainingen en mag de kantine onder voorwaarden weer ruimer en langer open.

 

Wel gelden nog de volgende maatregelen voor toeschouwers bij wedstrijden en trainingen:

  • Een vaste plaats: zitplaats of staand op een afgebakende plek met 1.5 afstand;
  • Een checkgesprek en registratie is verplicht.

 

Onder de onderstaande voorwaarden zal de kantine en het terras weer op de gebruikelijke tijden (maandag t/m vrijdag van 19.30 - 23.30 uur) open zijn:

  • Een vaste zitplaats;
  • Alleen op 1,5 meter afstand (tenzij het mensen zijn uit eenzelfde huishouden);
  • Registratie (vooraf d.m.v. baanreservering, les of reservering voor een tossevenement) en checkgesprek. 

 

Met betrekking tot registratie van ‘niet spelende gasten’ op ons park; er komen bij de ingang van het clubgebouw formulieren voor registratie te liggen. Daarnaast wordt er voor de gezondheidscheck van gasten en gebruikers van de kantine/het terras gewerkt aan een app om dit digitaal te kunnen doen.

 

Hygiëne blijft belangrijk, dus blijf ook nog aan de basisregels denken. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog en heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona

 

Veel speelplezier en houd je in het belang van je eigen gezondheid en die van anderen aan de afspraken.

  

Namens het bestuur,

Edwin Boschman