Maak kennis met tennis

Wil jij sportief uitgedaagd worden en een sport uitoefenen in de buitenlucht? Ontdek hoe leuk tennis is en meld je aan voor onze introductielessen! De HLTC biedt in het voorjaar en in het najaar gratis tennislessen aan. Ideaal voor iedereen die tennis een keer wil proberen of de sport weer eens wil oppakken.

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee!

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een tennisvereniging. Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, het biedt uitdaging en is ook nog eens de gezondste sport. Doe je ook mee?

Wanneer

De tennislessen worden door een professionele tennisleraar gegeven in maart en in september. Voor ballen en eventueel rackets wordt gezorgd.

 • Jeugd:
  • woensdag 24 augustus maart van 15:30 tot 16:15 uur
  • woensdag 31 augustus van 15:30 tot 16:15 uur
  • woensdag 7 september van 15:30 tot 16:15 uur
 • Volwassenen:
  • maandag 29 augustus van 18:30 tot 19:30 uur
  • zaterdag 3 september van 11:00 tot 12:00 uur
  • maandag 12 september van 18:30 tot 19:30 uur

Je kunt alle proeflessen volgen, maar je opgeven voor één of twee lessen kan ook. Geef dit dan aan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan deze actie? Meld je dan aan via het online formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de HLTC of heb je vragen over de introductielessen dan kun je contact opnemen met tennisleraar Lukas Wolf via heerde@tennishuys.nl of 06-22861781. 

Over HLTC

De HLTC beschikt over een mini-baan die met name geschikt is voor jeugd. Op de overige zeven all-weather banen kunnen leden het hele jaar door tennissen. Onze vereniging heeft actieve commissies die gezellige en prestatieve tennisactiviteiten organiseren voor zowel beginners als gevorderden. Ook voor de jeugd worden er naast de competitie en toernooien leuke evenementen op en buiten het tennispark georganiseerd.