Maak kennis met tennis

HLTC heeft een unieke actie voor jeugd en volwassenen om kennis te maken met de tennissport. De vereniging biedt in het voorjaar en in het najaar drie gratis tennislessen aan. Ideaal voor iedereen die tennis een keer wil proberen of de sport weer eens wil oppakken. 

Wanneer

De tennislessen worden door een professionele tennisleraar gegeven in maart en in september. Voor jeugd is dit meestal overdag en voor volwassenen 's avonds. Voor ballen en eventueel rackets wordt gezorgd.

Data en tijden voorjaar 2018

  • Volwassenen: maandag 5 en 12 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur en zaterdag 17 maart van 13.00 tot 14.00 (tijdens open dag HLTC)
  • Jeugd: maandag 5 en 12 maart van 17.45 uur tot 18.30 uur en en zaterdag 17 maart van 13.00 tot 14.00 (tijdens open dag HLTC)

Aanmelden

Wil jij meedoen aan deze actie? Meld je dan aan via het online formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

Wil je meer informatie over HLTC of heb je vragen over de actie dan kun je contact opnemen met trainer Lukas Wolf.

Over HLTC

HLTC beschikt over een mini-baan die met name geschikt is voor jeugd. Op de overige zeven all-weather banen kunnen leden het hele jaar door tennissen. Onze vereniging heeft actieve commissies die gezellige en prestatieve tennisactiviteiten organiseren voor zowel beginners als gevorderden. Ook voor de jeugd worden er naast de competitie en toernooien leuke evenementen op en buiten het tennispark georganiseerd.