Tennisles

INSCHRIJVING ZOMERSEIZOEN 2018 GEOPEND!
Zie formulier onderaan deze pagina

  

De tennislessen worden verzorgd door tennisschool ’t TennisHuys. Namens de tennisschool worden de trainingen gegeven door Lukas Wolf en Alexander Bus. Lukas geeft al sinds 2009 les op onze vereniging en Alexander is daar in 2015 als tweede trainer bijgekomen. Vanwege de groeiende vraag naar tennisles worden er inmiddels regelmatig extra trainers ingezet. 

Het lesjaar is opgedeeld in twee seizoenen: het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen (van 1 oktober tot 1 april). Elk seizoen is er de mogelijkheid om een serie tennislessen te volgen. Iedere week op een vaste dag en tijd, in een vast groepje.
In het zomerseizoen worden er 18 lessen aangeboden en in het winterseizoen 19 lessen. Voorafgaand aan elk seizoen (eind maart en eind september) wordt de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Contactgegevens Lukas Wolf
Voor vragen over tennisles kun je contact opnemen met Lukas.
Telefoon: 06 22 86 17 81
E-mail: heerde@tennishuys.nl

Lesreglement
Reglement tennisles

Inschrijven tennisles
Op dit moment is de inschrijving geopend voor het zomerseizoen 2018. Inschrijven dient te gebeuren vóór 19 maart 2018. Eind maart wordt iedereen geïnformeerd over de lesdag en het tijdstip. De lessen starten in de week van maandag 2 april 2018 (op maandag 2 april is er geen les i.v.m. Pasen).

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor tennisles. Het formulier komt automatisch terecht bij de trainers.

 

In de eerste maand van de lescyclus wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd
De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
Om tennislessen te kunnen volgen bij HLTC en vrij gebruik te kunnen maken van onze banen is lidmaatschap bij HLTC verplicht. Ben je nog geen lid? Meld je dan na het invullen van dit formulier online aan. Klik hiervoor op de groene knop midden onder deze pagina of ga naar lid worden in het hoofdmenu.
Indien van toepassing, vul hier de naam in van de ouder/voogd.