Tennisles

Inschrijven voor het winterseizoen 2018-2019 kan onderaan deze pagina!

 
De tennislessen worden verzorgd door tennisschool ’t TennisHuys. Namens de tennisschool worden de trainingen gegeven door Lukas Wolf, Alexander Bus, Sven Hachmang en Joey Joosten. Lukas is al sinds 2009 trainer bij onze vereniging. Alexander is daar in 2015 als tweede trainer bijgekomen. Vanwege de groeiende vraag naar tennisles, is het trainersteam in 2017 uitgebreid met Sven en Joey. Op dit moment wordt er van maandag tot en met zaterdag training gegeven.
Het lesjaar is opgedeeld in twee seizoenen: het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen (van 1 oktober tot 1 april). Elk seizoen is er de mogelijkheid om een serie tennislessen te volgen. Iedere week op een vaste dag en tijd, in een vast groepje.
In het zomerseizoen worden er 18 lessen aangeboden en in het winterseizoen 19 lessen. Voorafgaand aan elk seizoen (eind maart en eind september) wordt de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe lesseizoen.
Contactgegevens Lukas Wolf
Voor vragen over tennisles kun je contact opnemen met Lukas.
Telefoon: 06 22 86 17 81
E-mail: heerde@tennishuys.nl
Lesreglement
Reglement tennisles
Inschrijven tennisles
De inschrijving voor het winterseizoen 2018-2019 is geopend. Inschrijven dient te gebeuren vóór 16 september 2018. Eind sepemtber wordt iedereen door Lukas geïnformeerd over de lesdag en het tijdstip. De lessen starten in de week van maandag 1 oktober. Voor vragen kun je contact opnemen met Lukas.

Proeflessen
Eind augustus en begin september 2018 zijn er gratis proeflessen voor niet-leden. Ideaal om te kijken of de tennissport iets is voor jou of voor je zoon of dochter!
Zowel junioren als senioren kunnen geheel vrijblijvend meedoen met 3 tennislessen. Voor meer informatie, of om je op te geven, ga je bovenaan de pagina naar 'tennisles' en klik je op 'maak kennis met tennis'.

 
De korting op de tweede training in de week voor jeugdleden wordt mogelijk gemaakt door:
Apotheek Heerde en Dunique full service communicatiebureau.
In de eerste maand van de lescyclus wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd
De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
Om tennislessen te kunnen volgen bij HLTC en vrij gebruik te kunnen maken van onze banen is lidmaatschap bij HLTC verplicht. Ben je nog geen lid? Meld je dan na het invullen van dit formulier online aan. Klik hiervoor op de groene knop midden onder deze pagina of ga naar lid worden in het hoofdmenu.
Indien van toepassing, vul hier de naam in van de ouder/voogd.