Tennisles

Inschrijving zomerseizoen 2020 geopend! Zie formulier hieronder.
 
De tennislessen worden verzorgd door tennisschool ’t TennisHuys (www.tennishuys.nl). 

Namens de tennisschool worden de trainingen gegeven door Lukas Wolf, Alexander Bus, Sven Hachmang en Joey Joosten.
Lukas is al sinds 2009 verbonden aan onze vereniging.
Het lesjaar is opgedeeld in twee seizoenen: het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober) en het winterseizoen (van 1 oktober tot 1 april). Elk seizoen is er de mogelijkheid om een serie tennislessen te volgen. Iedere week op een vaste dag en tijd, in een vast groepje. Op dit moment wordt er van maandag tot en met zaterdag training gegeven. 

In het zomerseizoen worden er 18 lessen aangeboden en in het winterseizoen 19 lessen. Voorafgaand aan elk seizoen (eind maart en eind september) wordt de indeling bekend gemaakt voor het nieuwe lesseizoen.
Contactgegevens Lukas Wolf
Voor vragen over tennisles kun je contact opnemen met Lukas.
Telefoon: 06 22 86 17 81
E-mail: heerde@tennishuys.nl
Lesreglement
Reglement tennisles
Inschrijven tennisles
Op dit moment is de inschrijving geopend voor het zomerseizoen 2020. In de periode tussen 01-04-2020 en 01-10-2020 is er de mogelijkheid om een serie van 18 tennislessen te volgen.

Inschrijven dient te gebeuren vóór 14 maart 2020. Zonder een ingevuld lesformulier kun je niet worden ingedeeld. Eind maart wordt iedereen door Lukas geinformeerd over de lesdag en het tijdstip.
De lessen starten in de week van maandag 23 maart of in de week van maandag 30 maart (afhankelijk van de lesdag). Voor vragen kun je contact opnemen met Lukas (0622861781).

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor tennisles. Het formulier komt automatisch terecht bij de tennisschool.
De korting op de tweede training in de week voor jeugdleden wordt mogelijk gemaakt door:
Apotheek Heerde.
In de eerste maand van de lescyclus wordt de factuur naar dit e-mailadres gestuurd
De genoemde bedragen zijn per persoon en inclusief BTW.
Om tennislessen te kunnen volgen bij HLTC en vrij gebruik te kunnen maken van onze banen is lidmaatschap bij HLTC verplicht. Ben je nog geen lid? Meld je dan na het invullen van dit formulier online aan. Klik hiervoor op de groene knop midden onder deze pagina of ga naar lid worden in het hoofdmenu.
Indien van toepassing, laat je ouder/voogd dit ondertekenen met zijn of haar naam.