SamenLoop voor Hoop: loop mee met de HLTC!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni vindt in Heerde de SamenLoop voor Hoop plaats. Een aantal leden van de HLTC wil graag binnen de vereniging een team opzetten dat meeloopt tijdens dit evenement. 

Doe mee!

De 24 uur wandelestafette start vrijdag 3 juni om 18.00 uur en eindigt zaterdag 4 juni om 18.00 uur. Wil jij meelopen? Meld je dan aan door je in te tekenen in de hal van het clubhuis of stuur een e-mail met je aanmelding. Geef bij je aanmelding je naam en telefoonnummer door en maak € 15 p.p. (inschrijfgeld, inclusief T-shirt) over op bankrekeningnummer NL 81 INGB 0000206627 over naar M. Dragt-Nederlof.  

Schrijf je snel in, want het HLTC-team wil zich uiterlijk 15 februari aanmelden. Na deze datum wordt er een overleg met het team ingepland om een loopschema en verdere plannen te maken. 

Meer weten?

Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Maud Dragt of Elly Muntinga of stuur een e-mail naar leden14563@kpnmail.nl

Over SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.