Plus Heerde helpt HLTC!

De kantine van HLTC is al een paar weken gesloten. We waren met de inkoop voorbereidt op een volle kantine ivm. verschillende evenementen en uiteraard de Voorjaarscompetitie. Het magazijn stond daarom goed vol met oa. AA flesjes groen & oranje, Sportwater, Icetea green (flesjes), Fanta Orange (flesjes), Appelsap (flesjes), Chocomel (flesjes).

Een aantal weken geleden heeft de bedrijfsleider van Plus Heerde, Yannick Rakhorst, contact met ons opgenomen. Hij gaf aan dat hij ons wel wilde helpen met het verkopen van de producten die wij in ons magazijn van HLTC hebben staan. Samen lossen we het op, was zijn instelling! Dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Inmiddels staan de producten bij de Plus in de schappen (zie foto's).  Plus Heerde helpt daarmee HLTC! Maar het zal natuurlijk helemaal mooi zijn als leden van de HLTC deze producten bij de Plus kopen. Dan helpen we elkaar. Daarom deze oproep: HLTC-leden koop bij de Plus! De flesjes die hierboven zijn genoemd zijn zeer herkenbaar omdat het Horeca-flesjes betreft.