Jubileumjaar voor HLTC

Tijdens de Algemene Ledenvergadering bij de Heerder Lawn Tennis Club is de aftrap gegeven voor een gouden jubileumjaar. De Heerder tennisclub gaat dit jaar niet alleen van start met een grotendeels nieuw bestuur, maar ook met een nieuwe entree, bestrating, tennismuur en website.

 
Website door Dunique

De moderne en frisse website is het afgelopen jaar ontwikkeld door Full Service Communicatiebureau Dunique en biedt leden de mogelijkheid om banen te reserveren of zich online aan te melden voor verenigingsactiviteiten. In een besloten gedeelte kunnen de leden bovendien de gegevens terug vinden van andere leden om bijvoorbeeld met elkaar af te spreken op de tennisbaan. Natuurlijk is de meeste informatie openbaar zodat ook andere belangstellenden hier alle informatie over de actieve vereniging terug kunnen vinden.

 
Inrichting tennispark

De afgelopen maanden is er door vrijwilligers en bestratingsbedrijf Koetzier hard gewerkt aan een nieuw terras en een nieuwe entree voor HLTC. Het vorig jaar ontwikkelde nieuwe logo is nu prominent bij de entree aanwezig. De tennismuur wordt later dit jaar geheel vernieuwd. De vereniging kan deze vernieuwing realiseren dankzij de steun van het Rabofonds Noord Veluwe.

                                                 

50 jaar HLTC

HLTC is op 4 november 1966 opgericht. Voor de nieuwe voorzitter Jan Willem de Ruiter een mooi moment om in te stromen.  “We gaan een fantastisch jaar tegemoet boordevol sportieve en natuurlijk ook feestelijke activiteiten.  Wij hebben er zin in.”

 
Lid worden?

Wilt u ook lid worden van HLTC. Ga dan naar de website www.hltc.eu. In het voorjaar worden er weer gratis introductielessen voor senioren en junioren georganiseerd zodat u zelf kunt ervaren of tennis ook wat voor u is. In het jubileumjaar wordt daar een mooie aanbieding aan gekoppeld.