Feestavond tijdens Clubkampioenschappen

Grüβ Gott HLTC-leden,

Tijdens de clubkampioenschappen bij HLTC (van 5 november t/m 11 november) wordt op vrijdagavond 9 november een gezellige feestavond georganiseerd. Deze feestavond is toegankelijk voor ALLE HLTC-leden (18+)!  Het is niet nodig dat je ingeschreven staat bij de Clubkampioenschappen, uiteraard wel leuker als je dat wel doet.

Voor de feestavond hebben we als thema gekozen voor een Tiroler Aprés-Ski Party! De kantine zal worden omgebouwd tot een warme en sfeervolle Aprés-Ski Hut. Volledig in Tiroler stijl. Daarnaast wordt er gezorgd voor Schnaps en traditionele Tiroler hapjes. Op de achtergrond zal Oostenrijkse en Aprés-Ski hits worden gedraaid om nog meer in een feest-stemming te komen.

Heb je een Lederhose, Tiroler hoedje, Dirndl of desnoods ski-kleding liggen. Trek het aan (mag ook in kleedkamer omkleden wink )! Je bent zeker niet de enigste! En het is op een leuke manier alleen maar stemmings-verhogend.

In verband met de extra hapjes en drankjes willen we graag weten hoeveel HLTC-leden er naar deze feestavond komen. Vul daarom je naam even in op de Inschrijflijst in de hal en daarbij evt. het aantal familieleden welke je meeneemt. Doe dit tot uiterlijk 3 november!

Komt allen! Laten we er een gezellige feestavond van maken met je tennismaatjes!  

Tot 9 november! Wiederschaugn!

Das Tiroler HLTC-Festkomitee