50 jaar HLTC 50 uur tennis

Van 2-4 september heeft de Heerder Lawn Tennis Club het 50-jarig jubileum groots gevierd. Rode draad in het feestelijke programma was de uitdaging die de tennistrainers Lukas Wolf en Alexander Bus voor de gelegenheid waren aangegaan. Namelijk 50 uur tennissen met en tegen andere leden.

Tijdens deze 50 uur waren er volop activiteiten. Te beginnen met een tennisclinic voor leerlingen van Het Talent en een receptie, welke goed bezocht werd door leden en oud-leden. Tijdens deze receptie spraken ook Burgemeester Inez Pijnenburg en KNLTB districtsvoorzitter Eric Kouters de aanwezigen kort toe. Hierbij volop lof voor de vele vrijwilligers die de club levendig houden en de sportieve prestaties die er worden geleverd. “Het mooie van deze sport is dat je hem op alle leeftijden kunt beoefenen. Van 8 tot 80 wordt wel eens gezegd, maar ik heb ook jongere kinderen en oudere leden op de tennisbaan gezien,” aldus de burgemeester. Als afsluiting van de receptie werd het logo op het onlangs vernieuwde clubgebouw onthuld. Oud-voorzitter Auke Hennes en andere vrijwilligers konden dit mede dankzij de steun van het Rabofonds Noord-Veluwe mogelijk maken.

Naast vele andere activiteiten voor jong en oud, zoals een barbecue en een feestavond, werd er natuurlijk volop getennist op het Heerder tennispark. Door Erik Peek van Airvideo werd er een bijzondere groepsfoto vanuit de lucht gemaakt. Zondag om 13.00 uur werden de activiteiten afgesloten met een luid applaus voor Lukas en Alexander, die met hun 50-uurs actie wederom een grote verbindende kracht binnen de club blijken te zijn. Voorzitter Jan-Willem de Ruiter bedankte hen en de vele andere vrijwilligers die dit feestweekend mogelijk hebben gemaakt. “We kunnen terugkijken op een fantastisch weekend.”

Er wordt hard gewerkt om de foto;s goed zichtbaar te maken op de site. Foto's zijn ook te vinden op onze Facebookpagina.