Word lid van HLTC

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als lid van de HLTC.

Wanneer je hebt aangemeld ontvang je ongeveer na twee weken een ledenpas en meer informatie over de vereniging. Met de ledenpas kun je een tennisbaan afhangen en deelnemen aan competities en toernooien.

Zomer Challenge (zomerlidmaatschap)

Het zomerlidmaatschap loopt van 17 juni t/m 17 september en kost €15,- per maand, waarbij je vrij kan tennissen wanneer het jou uitkomt en er geen vrijwilligersverplichtingen gelden. Daarnaast bevat het zomerlidmaatschap de mogelijkheid om drie gratis tennislessen te volgen in de maand september. Ook kun je je als groep opgeven en samen met deze groep een aantal tennislessen volgen. Ben je geïnteresseerd in dit speciale lidmaatschap? Meld je aan via bovenstaand formulier.

Contributie

Leden van de HLTC betalen een jaarlijkse contributie van:

Seniorenleden  vanaf 20 jaar € 166,50
Buitenleden  (woonachtend > 20km van Heerde) € 127,00
Competitieleden spelen alleen competitie   € 50
Zomer Challenge  van 17 juni t/m 17 september € 45
Jeugdleden t/m 20 jaar € 127,00
Jeugdleden t/m 17 jaar € 83,00
Welpenleden t/m 7 jaar  € 41,00
Entreegeld (éénmalig)  € 15,00

Bij aanmelding na 1 juni en voor 1 september geldt 25% korting.
Bij aanmelding na 1 september geldt een korting van 50%.

Training

De vereniging biedt de leden aan om onder leiding van een professionele trainer op niveau te komen. De trainingen worden verzorgd tennisschool ’t TennisHuys. Informeer naar de mogelijkheden bij Lukas Wolf: 06-22861781

Bezoek ons tennispark

Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan ons tennispark. Het park is alle dagen geopend. Ons clubhuis is maandag t/m donderdag iedere avond geopend. Kom eens langs, het is de moeite waard! Heb je vragen? Bel dan gerust. Als je samen met iemand van het bestuur onze club wilt bezoeken maken we graag een afspraak met je!

Je kunt contact opnemen met:

Marcel Leeraar
Op den oever 15
8181 WP Heerde
leden@hltc.eu