Dunique Jeugdtoernooi

Full service communicatiebureau Dunique is hoofdsponsor van het jaarlijkse HLTC Jeugdtoernooi. Dunique is een full service communicatie bureau en bedenkt online oplossingen, concepten en campagnes.

Dunique is niet alleen sponsor van het jeugdtoernooi, maar verzorgt ook het ontwerp van alle uitingen van het toernooi en ondersteunt bij de verzending van digitale nieuwsbrieven. Dunique biedt totaalondersteuning op het gebied van traditionele- en online marketing.

Toernooiweek

  • 26 jun 2017 16:00 uur - 02 jul 2017 16:00 uur
  • Locatie: HLTC Tennispark Bornerenk

Het thema van dit jaar is Tennis4All, omdat we vinden dat tennis een sport is voor iedereen! Het Dunique Jeugdtoernooi staat bekend om de vele poules die gespeeld worden en de leuke extra prijzen die full service communicatiebureau Dunique ter beschikking stelt. Verder ontvangt iedereen een aandenken aan dit toernooi. Uniek aan het Dunique jeugdtoernooi  is dat we op woensdagmiddag een speciaal event hebben georganiseerd  voor de jeugd die Rood-Oranje speelt. Op het terrein van de HLTC is dan, maar ook de rest van de week, van alles te beleven. Bovendien zorgen we voor lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Categorieën

Volop activiteiten

  • Naast tennis zijn er volop leuke activiteiten, denk daarbij aan Tritennis, Tafeltennis, Beachtennis en een knutseltafel voor voor de jongere kinderen (voorlopig programma).

Bekijk de foto's van het Dunique Jeugtoernooi 2015 op onze Facebookpagina!

Tenniskids toernooitjes 2017 gld(1) Download
Hr poster hltc 2017 Download