Maak kennis met tennis

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een tennisvereniging. Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, het biedt uitdaging en is ook nog eens de gezondste sport. Ontdek hoe leuk tennis is en meld je aan voor onze introductielessen! De HLTC biedt in het voorjaar en in het najaar drie gratis tennislessen aan. Ideaal voor iedereen die tennis een keer wil proberen of de sport weer eens wil oppakken. 

Wanneer

De tennislessen worden door een professionele tennisleraar gegeven in maart en in september. Voor ballen en eventueel rackets wordt gezorgd.

Data najaar:

 • Volwassenen:
  • maandag 31 augustus van 18:30 tot 19:30 uur
  • zaterdag 5 september van 12:00 tot 13:00 uur
  • maandag 7 september van 18:30 tot 19:30 uur
 • Jeugd:
  • maandag 31 augustus van 17:30 tot 18:15 uur
  • zaterdag 5 september van 12:00 tot 13:00 uur
  • maandag 7 september van 17:30 tot 18:15 uur

Je kunt alle proeflessen volgen, maar je opgeven voor één of twee lessen kan ook. Geef dit dan aan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan deze actie? Meld je dan aan via het online formulier onderaan deze pagina.

Gratis lidmaatschap 2020

Wanneer je de tennislessen in het najaar volgt kun je ook gebruik maken van een leuke vervolgactie. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om tot het einde van het jaar gratis lid worden van de HLTC. Dit speciale lidmaatschap loopt tot en met eind 2021, waarbij er dus geen contributie hoeft te worden betaald voor 2020.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de HLTC of heb je vragen over de introductielessen dan kun je contact opnemen met tennisleraar Lukas Wolf via heerde@tennishuys.nl of 06-22861781. 

Over HLTC

De HLTC beschikt over een mini-baan die met name geschikt is voor jeugd. Op de overige zeven all-weather banen kunnen leden het hele jaar door tennissen. Onze vereniging heeft actieve commissies die gezellige en prestatieve tennisactiviteiten organiseren voor zowel beginners als gevorderden. Ook voor de jeugd worden er naast de competitie en toernooien leuke evenementen op en buiten het tennispark georganiseerd.