HLTC Top2000 Café

28 dec 2019

14:00 uur - 23:30 uur

Locatie: HLTC Tennispark Bornerenk

Binnenkort zal de kantine weer in kerst-sferen worden gebracht met een mooie kerstboom en kerstverlichting. Waardoor we meer een huiskamergevoel creeëren.

Om nog wat langer en extra van deze warme sferen te genieten zijn we bezig om een gezellige HLTC TOP2000 Café te organiseren. Deze zal plaatsvinden op Zaterdag 28 December vanaf 14 uur. Dat wordt drie-dubbel-op genieten van de resterende kerst-sferen (oa. met glasje warme gluhwein), genieten van heerlijke TOP2000 muziek (Radio 2) en samen met je HLTC-teamgenoten het jaar 2019 uitluiden met lekkere vers gebakken oliebollen.

Om nog een beetje actief bezig te zijn is er uiteraard gelegenheid om te tennissen. Er kan worden getost. Dus neem je tennisracket mee! 
Omdat we niet zeker weten wat het weer gaat doen hebben we tevens de tennisbaan naar binnen gehaald. Er is nl. ook gelegenheid om een potje te tafeltennissen. Daarnaast kan er worden gekaart, gesjoeld, tafelvoetballen en ondertussen lekker genieten van de relaxte TOP2000-muziek.

We willen hiermee eigenlijk een sfeer creeëren voor ALLE leeftijden!! Dan wel gericht op de senioren (18+) ivm. het schenken van oa. gluhwein en andere dranken (of kinderen onder toezicht van ouders). Omdat de TOP2000 muziek van alle leeftijden is zou het mooi zijn als alle generaties even langskomen bij het gezellige HLTC TOP2000 Café. Dit kan al vanaf 14 uur tot het laatste rondje (23:30 uur)!

Kortom, kom met z'n allen! Voor nieuwe leden is dit de ideale gelegenheid om in ontspannen omgeving met andere leden in aanraking te komen. Vraag je tennis-maten, je competitie-teamgenoten, je toss-vrienden, je FTO-team, je commissie-genoten en kom de sfeer proefen of deelnemen aan één van de activiteiten of gewoon samen het jaar 2019 uitluiden met een verse oliebol bij "jou" tennisvereniging HLTC!

Tot 28 December 2019!

Groeten,

Teunis, Jerry en Harold
Organisatie HLTC Top2000 Café

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.