Dunique Jeugdtoernooi

28 jun 2017 13:30 uur - 02 jul 2017 16:00 uur

Locatie: HLTC Tennispark Bornerenk

Tennis4all

Het tennisseizoen is begonnen, dus nodigen wij jullie graag weer uit voor het Dunique open jeugdtoernooi bij HLTC in Heerde. Dit jaar hopen we er samen met jou weer een heel mooi tennistoernooi van te maken. Naast het reguliere tennistoernooi wordt er ook een jeugdranglijsttoernooi gespeeld (JRT*). Dus je kunt zelf nog kiezen waaraan je mee wilt doen. Ons park is weer feestelijk versiert en we organiseren naast tennis ook allerlei andere activiteiten. Het toernooi vindt plaats van maandag 26 juni tot en met zondag 2 juli 2017.

 

Ook zin om mee te doen?

Meld je nu aan voor het Dunique open Jeugdtoernooi!

Ons toernooi staat bekend om de vele poules die gespeeld worden. Verder ontvangt iedereen een aandenken aan dit toernooi, dat full service communicatiebureau Dunique ter beschikking stelt. Dit jaar organiseren wij ook een JRT* toernooi (JE/ME tm 12 en t/m 14). Uniek aan het Dunique jeugdtoernooi is dat we op woensdagmiddag een speciaal event organiseren voor de jeugd die Rood-Oranje speelt. Op het terrein van de HLTC is dan, maar ook de rest van de week, van alles te beleven. Bovendien zorgen we voor lekkere hapjes. Natuurlijk is iedereen welkom!

Aanmelden Dunique jeugdtoernooi – groen-geel 11 t/m 17 jaar
Aanmelden Rood-Oranje, woensdagmiddag 28 juni 

Ben je tussen de 12 en 14 jaar en wil je uitdagende wedstrijden spelen? Meld je dan aan voor het JRT* toernooi

Aanmelden JRT* toernooi

Blijf ons dus volgen via de website, Twitter of Facebook. De inschrijving staat open voor jeugdleden van alle tennisverenigingen en sluit op 19 juni (open toernooi) en op vrijdag 16 juni voor het JRT*.

Bekijk de foto’s van vorig jaar in Galerij om alvast in de stemming te komen!

 

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.

Hr poster hltc 2017 web Download