Clubkampioenschappen senioren

09 jul 2020 18:00 uur - 12 jul 2020 15:00 uur

Locatie:

Van donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli vinden de HLTC clubkampioenschappen plaats. Elk lid van de HLTC kan meedoen aan de clubkampioenschappen. Of je nu net begonnen bent of al jaren tennist, bij de clubkampioenschappen staat gezelligheid en het ontmoeten van andere leden centraal. Een toernooi die je als HLTC’er dus niet mag missen! Tegelijkertijd met de clubkampioenschappen voor senioren vinden ook de clubkampioenschappen voor de jeugd plaats.

Categorieën

Alle HLTC-leden van 15 jaar en ouder mogen meedoen aan de clubkampioenschappen. Je kan je inschrijven in de volgende categorieën:

  • Categorie A: HE, DE, HD, DD, GD (speelsterkte 3 t/m 6)
  • Categorie B: HE, DE, HD, DD, GD (speelsterkte 7,8 en 9)
  • Categorie C: GD 50+

Je mag je inschrijven voor een qua speelsterkte sterkere categorie.

Hoe ziet het toernooi eruit?

Omdat we nog steeds rekening dienen te houden met de coronamaatregelen zullen de clubkampioenschappen er wel anders uit zien dan andere jaren, maar wij denken zeker niet minder leuk! We volgen hiervoor de adviezen en richtlijnen van de KNLTB. Voor de wedstrijden betekent dit onder andere dat we gaan spelen op tijd. Iedere wedstrijd duurt een uur en tussen elke ronde is er 15 minuten gepland voor het verlaten van de baan en het vervolgens laten starten van een nieuwe wedstrijd. Daarnaast wordt ook het Beslissend Punt Systeem toegepast: bij de stand 40-40 levert het winnende punt de game op.

Of de clubkampioenschappen definitief door kunnen gaan is afhankelijk van het open gaan van de kantine en het terras. Hiervoor dient de vereniging toestemming te krijgen van de gemeente.

Inschrijven

Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan via www.toernooi.nl. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 5 euro per categorie. Voor vragen over het toernooi kun je terecht bij Ingrid Boschman of Renée Brouwer.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld.

    Op dit moment heeft niemand zich nog aangemeld voor dit evenement.